Huiswerk-bijles

Huiswerk is niets anders dan schoolopdrachten die je thuis moet maken. De bedoeling hiervan is dat je de lesstof herhaalt en het beter gaat begrijpen. Maar wat als je het nog steeds niet begrijpt? Dan is huiswerk-bijles bij Didakto misschien iets voor jou. Ik neem samen met jou alles stap voor stap door, net zolang tot je het begrijpt.

"Ik moet zó veel leren. Ik weet echt niet waar ik moet beginnen."

Door tijdig hulp in te roepen, kan een achterstand voorkomen worden. Vaak zijn er dan maar enkele begeleidingslessen nodig om weer mee te kunnen met de lessen op school. Mocht er toch al een achterstand zijn, zorg ik samen met jou voor een inhaalslag. We bekijken dan samen wat jij nodig hebt om de lesstof te begrijpen.

"Tijdens de les begreep ik alles, maar van dat proefwerk snapte ik echt niets."

Proefwerktraining

Soms gaat het huiswerk maken prima, maar haal je toch een laag cijfer. Dan is proefwerktraining misschien iets voor jou. De proefwerktraining is speciaal bedoeld om te leren voor een SO, toets of proefwerk. We kijken samen wat je allemaal moet kennen en waar je nog hulp bij nodig hebt. Ik geef je extra uitleg en eventueel oefenopdrachten bij de leerstof die je nog moeilijk vindt. Daarnaast kunnen we samen een plan maken wat je na de training nog moet herhalen en hoe je dat het beste kunt doen.

Praktische info

De bijlessen en trainingen worden gegeven op de Hoogstraat in Beesel of gewoon bij je thuis. Jij zorgt zelf voor je boeken en schrift en we bekijken samen wat je moet maken of leren. Een les duurt meestal 45 minuten, maar mochten we iets langer nodig hebben, dan is dat geen probleem. De kosten zijn € 30,- per les en dienen tijdens de les contant betaald te worden.